Cliquez ici - Atlantic Wimereux
RESTAURANT LA LIEGEOISE - Wimereux
Op de boulevard van Wimereux, in het Hotel Atlantic, Restaurant La u Liegeoise voor een gastronomische ervaring met uitzicht op zee Alain Delpierre, biedt verfijnde gerechten van hoge kwaliteit dankzij de onverzettelijkheid van de selectie van zijn producten en speciale aandacht voor zijn uitstekende keuken. Onberispelijke service, een wijn van kwaliteit, creatieve keuken, fris en licht zijn van restaurant Liegeoise een must voor liefhebbers van de keuken !

LE GOLF DE WIMEREUX - Wimereux
Het golfterrein van Wimereux ligt tussen de baai van St. John en Slack, in een beschermde omgeving, de zandgrond zorgt voor een uitstekende spelen omstandigheden het hele jaar.
Real verbindt meer dan een eeuw van 18 holes, par 72, het ligt op een unieke omgeving met zowel leuk om te spelen en een prachtig uitzicht op de Côte d'Opale.

Cliquez ici - Hotel du centre Wimereux
L'HÔTEL DU CENTRE - Wimereux
Ontdek een keuken gewijd aan de fijnproevers, geserveerd met vrijgevigheid en eenvoud. U krijgt de mogelijkheid om een ​​kwaliteit van traditionele gerechten genieten en geïnspireerd door de zee
Wij bieden u een geselecteerde kaart waarin je vis en specialiteiten en geselecteerde wijnen te vinden.
Cliquez ici - Marc Dupont Boulogne sur mer
MARC DUPONT IMMOBILIER - Boulogne-sur-mer
Marc Dupont Real Estate biedt in Boulogne sur Mer en omgeving vastgoed te kopen te huren of.
Cliquez ici - Dessange Boulogne sur mer
DESSANGE - Boulogne-sur-mer
Het hele team expert in haarkleur en vormde elk jaar bij het ​​opleidingscentrum van het Parijse merk, weet perfect onthullen de schoonheid van alle vrouwen. Pionier op het concept van wereldwijde schoonheid, Dessange VANDAAG-hui heeft meer voordelen dan haar: iedere vrouw kan in de woonkamer van Boulogne-sur-mer te laten verwennen met massage shampoo, met de lijn van gezichtsbehandelingen, manicures voordelen en make-up tips.
Cliquez ici - De le vigne au Verre Wimereux
DE LA VIGNE AU VERRE - Wimereux
Nelly en Vincent Caron heten u welkom in een nieuwe ruimte gewijd aan decoratie, serviesgoed en wijnproeverij. Van Vine tot Glas is een plek waar je voortdurend op jacht naar schatten.
               Design: www.crea-flandres.net ©2012
                hotel wimereux, chambres wimereux, hébergement wimereux, table wimereux, chambres d'hotes wimereux